dimarts, 15 de febrer del 2011


La Red de Juderías d'Espanya participarà en l'edició 2011 del Fòrum Gastronòmic a Girona, un taller de cuina jueva i un estand a la fira on es donaran a conèixer els productes més característics de cada ciutat, a través de demostracions, tasts o presentacions. Una oportunitat única perquè els membres de la certificació TRET de la Red puguin promocionar-se, donar-se a conèixer i consolidar la seva imatge davant d'un fòrum de grans professionals, amb la presència de figures tan destacades com Ferran Adrià, els germans Roca, Carme Ruscalleda, Luca Montersino, Gillaume Delage, Sergi Arola, Quique Dacosta, Ángel Lleó... entre d'altres.

El taller formatiu tindrà lloc el dilluns 21 de febrer de 18:45 a 20:00 h sobre gastronomia sefardita i jueva a càrrec d'un xef israelià de reconegut prestigi internacional.

Per implicar el públic general en aquest esdeveniment, el Fòrum es traslladarà també a altres escenaris de la ciutat. El divendres 18, tindrà lloc una Marató de cuina a l'Aula Gastronòmica del Mercat del "Lleó", on la Red serà present amb un taller de cuina sefardita, i el dissabte 19, al Pati del Centre Bonastruc ça Porta està prevista la presentació "Les vinyes de Sefarad, de la vinya a la copa" a càrrec de Carlos Delgado i Sandra Aulló, amb un tast de vi kosher.

Més informació en el fullet amb la programació diària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada